Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Learn-it αφουγκράζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας με μεγάλη επιτυχία: ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ (εξ’ αποστάσεως).

Τα Εξ’ αποστάσεως μαθήματα Αγγλικών είναι η μοναδική ολοκληρωμένη μέθοδος Εκμάθησης Αγγλικών μέσω ίντερνετ μέσα από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το iPad, όποτε εσείς το επιθυμείτε, από το γραφείο ή το σπίτι.

  • Ειδικές τιμές σε Άνεργους, Φοιτητές και δημόσιους Υπαλλήλους
  • Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων
  • Έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό

Χαρακτηριστικά του προγράμματος:

Το μάθημα γίνεται σε πραγματικό χρόνο με εκπαιδευτή να έρχεται σε επαφή με τον εκπαιδευόμενο στις μέρες και ώρες που έχουν προγραμματιστεί.
Ο εκπαιδευόμενος έχει την δυνατότητα μέσω της web κάμερας του να επικοινωνεί κανονικά με τον καθηγητή, να του απευθύνει ερωτήσεις – απορίες και ο εκπαιδευτής από τη μεριά του, να του απαντάει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα chat μεταξύ των εκπαιδευομένων και του εκπαιδευτή.

Η πλατφόρμα παρέχει ακόμη πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την κατάλληλη προετοιμασία του εκπαιδευόμενου, εφαρμογές προσομοίωσης εξετάσεων οπου σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε τις δυνατότητές σας πρίν την διαδικασία των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις είναι μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (online), με την διαδικασία της πολλαπλής επιλογής στο κοντινότερο κέντρο εξετάσεων της περιοχής σας.

 

2-education-comp

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Πόλη

Email

Παρατηρήσεις
Like & Share: